سمپوزیوم تازه‌های علوم شناختی و مغز در دانشگاه شهید‌ بهشتی برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۸۰۳۸۹

سمپوزیوم تازه‌های علوم شناختی و مغز در دانشگاه شهید‌ بهشتی برگزار می‌شود

سمپوزیوم تازه‌های علوم شناختی و مغز از سوی انجمن علوم‌شناختی و مغز دانشگاه شهید‌ بهشتی با هدف ارتقای سطح آموزش و پژوهش و ارتباطات بین‌الملل دانشجویان،
سمپوزیوم تازه‌های علوم شناختی و مغز در دانشگاه شهید‌ بهشتی برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سمپوزیوم تازه‌های علوم شناختی و مغز از سوی انجمن علوم‌شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی با هدف ارتقای سطح آموزش و پژوهش و ارتباطات بین‌الملل دانشجویان، این سمپوزیوم علمی با سخنرانی استادان خارجی و داخلی حاضر در دانشگاه‌های برتر دنیا و با حضور استادان، دانشجویان و محققان از سراسر کشور به‌عنوان فضایی برای هم‌افزایی علمی تلقی شده است.

این رویداد دربرگیرنده تازه‌های علمی در زمینه علوم اعصاب شناختی، روانشناسی شناختی، مدل‌سازی و شناخت اجتماعی است. گفتنی است، این سمپوزیوم توسط انجمن علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی زیر نظر حمیدرضا پوراعتماد و رضوان روشنی به‌عنوان دبیر اجرایی برگزار خواهد شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار